Hem » Cymbaler » Zildjian » K Zildjian » 14" K Zildjian - Mastersound Hi-hat

14" K Zildjian - Mastersound Hi-hat

Artikelnamn: 14" K Zildjian - Mastersound Hi-hat
Artnr: 1810909
4 599 SEK

Produktbeskrivning

K Zildjian - Klassisk favorit!

K Zildjian är mörka, snabba men distinkta & passar dej som gillar det mörkare soundet oavsett vilken musikstil du spelar eller som en udda fågel i en uppsättning med A Zildjian för att få en bredare soundpalett & ett bredare register att måla musikaliskt med.

Modell: Mastersound Hi-hat
Storlek: 14"

MasterSound är en hi-hat med vågformat underlock som både ger ett mera distinkt stampljud då luften försvinner mellan locken bättre & enklare men även ett lite mera högpitchat anslag med stocken & en något skramligare approach vid öppet spel.

Unik hamringsmetod

K Zildjian hamras med en helt unik metod som ger cymbalerna en torr, låg pitch och en skimrande ljudkaraktär.
Beroende på hur de spelas kan de få antingen en intensiv eller en mer mogen klang.
I Cluster-serien har man i olika grupper, kluster, hamrat lite hårdare & intensivare så det blidats små ytor med riktigt grova hammarslag vilket ger denna modell sitt unika & fantastiska sound.

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • K Zildjian - Klassisk favorit! K Zildjian är mörka, snabba men distinkta & passar dej som gillar det mörkare soundet oavsett vilken musikstil du spelar eller som en udda fågel i en uppsättning med A Zildjian för att få en bredare soundpalett & ett bredare register att måla musikaliskt med. Modell: ChinaStorlek: 19" Unik hamringsmetod K Zildjian hamras med en helt unik metod som ger cymbalerna en torr, låg pitc...
    Art nr. 1810885
    3 958 SEK
  • K Zildjian - Klassisk favorit! K Zildjian är mörka, snabba men distinkta & passar dej som gillar det mörkare soundet oavsett vilken musikstil du spelar eller som en udda fågel i en uppsättning med A Zildjian för att få en bredare soundpalett & ett bredare register att måla musikaliskt med. Modell: ChinaStorlek: 17" Unik hamringsmetod K Zildjian hamras med en helt unik metod som ger cymbalerna en torr, låg pitc...
    Art nr. 1810883
    3 333 SEK