Hem » Slagverk » virveltrummor » 14" x5,5" Pearl Symphonic virveltrumma - Antique Sunburst

14" x5,5" Pearl Symphonic virveltrumma - Antique Sunburst

Artikelnamn: 14" x5,5" Pearl Symphonic virveltrumma - Antique Sunburst
Artnr: SYP1455.138
10 460 SEK

Produktbeskrivning

Pearl's prestigefulla Masters Symphonic Snare är exklusivt framtagen för konsertsalar och percussionisten som vill ha en mångsidig virvel som passar alla tänkbara stilar och situationer.

Lackad 7,5mm 100% Maple-stomme med klassiska tubelugs och Master Cast Die Cast Hoops tillsammans med REMO Renaissance slagskinn ger en vacker vintagelook.

Unikt för Symphonic series är också Pearls "Multi Timbre Snare Strainer" med tre justerbara throwoffs som justerar 3 olika sejarmattor som gör att du kan få fram alla möjliga tänkbara virvelsound.

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Pearl Philharmonic Field Snare Drum återger känslan av den gamla klassiska rope-style marchingtrumman med moderna avancerade features som Philharmonic är känt för.7,5mm Maple shell med Pearls exklusiva Triad Silent Strainer System och SuperHoop II rims.Ger en varm och djup ton och trumman är sällsynt känslig för att vara en field drum.
    Art nr. PHF1616.101SVK
    13 291 SEK
  • Pearl Philharmonic Field Snare Drum återger känslan av den gamla klassiska rope-style marchingtrumman med moderna avancerade features som Philharmonic är känt för.7,5mm Maple shell med Pearls exklusiva Triad Silent Strainer System och SuperHoop II rims. Ger en varm och djup ton och trumman är sällsynt känslig för att vara en field drum.
    Art nr. PHF1412.101SVK
    11 651 SEK