Hem » Cymbaler » Meinl » hi-hat » 15" Meinl Byzance Extra Dry Dual Hi-hat - B15DUH

15" Meinl Byzance Extra Dry Dual Hi-hat - B15DUH

Artikelnamn: 15" Meinl Byzance Extra Dry Dual Hi-hat - B15DUH
Artnr: 730049183749
4 536 SEK

Produktbeskrivning

Meinl Byzance Extra Dry Dual Hi-hat 15" Hihat.
De nya Byzance Extra Dry Dual cymbaler startade som prototyper och presenterades endast på nätet. Responsen blev oerhört positiv så man beslöt att starta tillverkningen och inkludera Dual i det ordinarie sortimentet. Dual cymbalerna har en skön kontrast mellan Byzance Extra Dry och Brilliant finish och de har en unik mix av hamring respiktive svarvning. De dubbla spelzonerna, en tjock centrum för komp och en tunnare kant för att krascha. Dual öppnar upp lätt och möjliggör dynamiska spel, allt från lätta ridekomp till accenter med ett trashy, crash sound.

Öppnar upp lätt . Lätt ridning till krock accenter . Mörk, varm , trashy ljud

Hand hamrade i Turkiet . Kvalitetskontrolleras i Tyskland 
Moderna cymbaler i klassisk handhamrade B20 legering. Byzance Traditional har en varm o fyllig klang med bra dynamik som gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. B15MH har stort men kontrollerat sound och det något tunnare överlocket ser till att attacken inte tar överhanden. 
• Handhamrad B20 Legering - 80% koppar, 20% tenn.
• Dubbla spelzoner: tjockare centrum för stabilitet ridekomp. Svarvad tunnare kant för för rundare attack och dynamiskt crashsound. 
• Tillverkade i Meinls turkiska fabrik, kvalitetskontrolleras och efterbehandlas i Meinls tyska fabrik.
• Mörk ljudkaraktär som klarar lätt ride spel samtidihgt som den lätt öppnar upp för accenter med crashljud som har kort sustain.
• Lämplig för cymbalälskande trumslagare inom Jazz, Funk, RnB, Gospel m.m.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • B-14EQH är en 14" Byzance Vintage hi-hat designad tillsammans Matt Garstka från bandet Animals as Leaders som dom kallar Equilibrium Hi-hat. Precis som hans signaturchina, Equilibrium China, är denna en modell med en unik balans mellan attack, ton, respons & volym.Cymbalerna har delar med olika sorters ytor för olika sound & för att ge modellen sitt speciella sound. Underlocket har 6st hål runt klockan för att g...
    Art nr. 730049163949
    4 287 SEK
  • Meinls Classic Custom Dark-serie är tillverkad med en speciell värmebehandling som tar vara på B10 legeringens breda ljudspektrum och på köpet får cymbalerna ett läckert mörkt utseende.Dark serien har snabb attack, är ljusa med tydligt skimmer och den extra hamringen ger ett fylligare bottenregister. Den passar i flera genrer som Rock, Metal, Pop, Fusion... Specifikationer:• B10 Legering med 90 % Koppar 10 % Tenn...
    fr 2 304 SEK