Hem » Fränheter » Meinl Byzance Dual - Hi-hat

Meinl Byzance Dual - Hi-hat

Artikelbilder: Antal: Pris: Benämning:
4 500 SEK

14" Meinl Byzance Dual Hi-hat - B14DUH
4 773 SEK

15" Meinl Byzance Dual Hi-hat - B15DUH

Produktbeskrivning

Meinl Byzance Dual Hi-hat har stort men kontrollerat sound och det något tunnare överlocket ser till att attacken inte tar överhanden.

Byzance Dual cymbaler startade som prototyper och presenterades endast på nätet. Responsen blev oerhört positiv så man beslöt att starta tillverkningen och inkludera Dual i det ordinarie sortimentet. Dual cymbalerna har en skön kontrast mellan Byzance Extra Dry och Brilliant finish och de har en unik mix av hamring respiktive svarvning.

• Handhamrad B20 Legering - 80% koppar, 20% tenn.
• Dubbla spelzoner: tjockare centrum för stabilitet ridekomp. Svarvad tunnare kant för för rundare attack och dynamiskt crashsound. 
• Tillverkade i Meinls turkiska fabrik, kvalitetskontrolleras och efterbehandlas i Meinls tyska fabrik.

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Meinl Byzance 15" Big Apple Dark Hihat - B15BADAH 15" Big Apple Dark Dark Hihat , handhamrad B20 legering - 80% koppar och 20% tenn, osvarvad ovansida och undersida. Moderna cymbaler i klassisk handhamrade B20 legering . Byzance Dark är spännande cymbaler med stark personlighet och har en kort "skitig" ljudkaraktär. 15" Big Apple Dark Hihat har en mjuk rå och mörk karaktär med ett mjukt stockanslag, betydligt mj...
    Art nr. 730049184049
    4 871 SEK
  • Pure Alloy Custom är en riktigt häftig serie cymbaler från Meinl.Denna är precis som systerserien Pure Alloy tillverkad i den lite hemliga legeringen som Meinl bara nämner som "Pure Alloy" men Custom-modellerna har fått en undersida i brilliant finsh & en översida i Smoked Bronze-finish som ger en råare look. Detta ger modellen en otroligt cool blanding av kropp & värme men ändå med en otrolig snabb respons & en ...
    fr 3 481 SEK