Hem » Cymbaler » Meinl » effekter » 18" Meinl Pure Alloy Custom - Trash Crash

18" Meinl Pure Alloy Custom - Trash Crash

Artikelnamn: 18" Meinl Pure Alloy Custom - Trash Crash - PAC18TRC
Artnr: 730040763749
2 599 SEK

Produktbeskrivning

Pure Alloy Custom är en riktigt häftig serie cymbaler från Meinl.
Denna är precis som systerserien Pure Alloy tillverkad i den lite hemliga legeringen som Meinl bara nämner som "Pure Alloy" men Custom-modellerna har fått en undersida i brilliant finsh & en översida i Smoked Bronze-finish som ger en råare look.

Detta ger modellen en otroligt cool blanding av kropp & värme men ändå med en otrolig snabb respons & en smekande mjukhet. 

Pure Alloy Custom Trash Crash med sin hål har en blixtrande attack och exploderade crashljud. Den korta sustainen, med en dos av china trashigt sound gör den perfekt för snabba accenter.med kort sustain.

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Meinl Classics Custom 16" Trash Stack - CC-16STK.B10 legeringen gjuter liv i de pressade cymbalerna och har en brillians som tidigare bara fanns i de dyrare serier. Hålen i toppcymbalen förstärker trash soundet och ger snabb attack och kort sustain som matchar volymen i de flesta cymbaluppsättningar.Soundet är ljust med relativt högt tonläge. Finns även i 12" storlek. Cool och effektfull stack.• B10 Legering med 9...
    Art nr. 730027373149
    2 837 SEK
  • Meinl's nya Multi Trash är en supercool cymbal som har massor av användningsområden. Du kan använda den som en liten trashig crash eller stor splash.Använd den tillsammans med ett hi-hatlock & skapa en cool effektfull hi-hat.Använd den tillsammans med någon annan cymbal för att skapa en stack... • Handhamrad B20 Legering - 80% koppar, 20% tenn.• Handsvarvad över och undersida.• Tillverkade i Meinls turkiska fabr...
    Art nr. 730049753749
    2 499 SEK