Hem » Cymbaler » Zildjian » crash » Zildjian A Avedis - Crash

Zildjian A Avedis - Crash

Artikelbilder: Antal: Pris: Benämning:
2 966 SEK

18" Zildjian A Avedis - Crash
3 206 SEK

19" Zildjian A Avedis - Crash

Produktbeskrivning

Här har Zildjian återskapat A-serien som den lät på 50-talet.
Precis som Kerope är en ny men gammal K är detta en nytillverkad A Zildjian med det gamla goa, mjuka men ändå brighta crashsoundet.
Helt magisk cymbal!

Passar perfekt som en ljusare crash i en jazz-uppsättning, till dej som lirar lite softare, 60-talspoppen, singersongwriter-trummisen eller som en perfekt kompis till ditt vintage-kit.

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

 • Zildjian's otroligt prisvärda mellanklasserie: S-Family! Den mest prisvärda cymbalen i mellanklassen vi någonsin testat! Tillverkade i B12-legering låter dessa både snyggare & tydligare än normalt& har inte alls samma plåtighet som många billigare cymbaler har. Dessa passar klockrent till dej som kommit en bit över nybörjarstadiet eller för den era erfarna trummisensom behöver några schyssta cymbaler att öva el...
  fr 1 103 SEK
 • I som i Ilham, det Turkiska ordet för inspiration.I Family-serien är ett otroligt bra alternativ för dej som spelat ett tag & vill ta nästa kliv upp mot ett bättre & roligare sound.Bra sound gör övningen roligare, det ger inspiration! 
  fr 795 SEK
 • Andra varor från samma fabrikat

 • Sprillans Crash/Ride som passar bäst som en fet & massiv crash.
  Art nr. XXX-1031
  997 SEK
  ( 1 450 SEK)
 • Zildjian AntiVibe - Perfekta till spel på digitala trummor! Trumstockar med Anti Vibe™-konstruktion som reducerar mängden vibrationer vid anslag.Särskilt lämplig...
  Art nr. 78451235EM
  177 SEK