Hem » Fränheter » 6" Meinl Soft Ching Ring - SCRING

6" Meinl Soft Ching Ring - SCRING

Artikelnamn: 6" Meinl Soft Ching Ring - SCRING
Artnr: 730475314316
109 SEK

Produktbeskrivning

SCRING. 6" Ching Ring Soft.
Är en 6" ring med jinglar som kan placeras främst på hi-hat och ride cymbal ( fungerar bäst om cymbalen ligger horisontellt). Effekten påminner om nitar och är ett enkelt sätt att få intressanta sound utan att behöva modifiera cymbalen. På Hi-hat ger den ett köttigare sound med extra toppregister.
SCRING har jingles av stainless steel.

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Meinl Heel Tambourine - HTA.Lättspelad fottamburin designad som ett skohorn som placeras i skons bakkappa. Fyra par nickelbleck med brilliant och fylligt sound ser till att tvåfyran går igenom ljudbilden. Handsfree tamburin som funkar i flera sammanhang, i trumsetet, för percussionisten, sångaren. • Fottamburin med skohorns design.• Lättspelad, 4 jinglar av nickel levererar bra sound och volym.
    Art nr. 730548974016
    178 SEK
  • DCRING. 6" Ching Ring Dry.Är en 6" ring med jinglar som kan placeras främst på hi-hat och ride cymbal ( fungerar bäst om cymbalen ligger horisontellt). Effekten påminner om nitar och är ett enkelt sätt att få intressanta sound utan att behöva modifiera cymbalen. På Hi-hat ger den ett köttigare sound med extra toppregister.DCRING har jingles av zink.
    Art nr. 730475314416
    109 SEK