Hem » Cymbaler » Meinl » crash » Meinl Pure Alloy - Crash

Meinl Pure Alloy - Crash

Artikelbilder: Antal: Pris: Benämning:
2 066 SEK

16" Meinl Pure Alloy Medium Crash - PA16MC
2 502 SEK

18" Meinl Pure Alloy Medium Crash - PA18MC
2 917 SEK

20" Meinl Pure Alloy Medium Crash - PA20MC
3 436 SEK

22" Meinl Pure Alloy Medium Crash - PA22MC

Produktbeskrivning

Meinl Pure Alloy.

Meinl introducerar en ny serie cymbaler under namnet Pure Alloy, dessa har en ljus, ren tidlös klang som blir ett bra komplement till Byzance seriens mer komplexa jordigare sound. Till en början presenteras ett grundsortiment av 7 modeller men med tiden kommer Pure Alloy att växa. Tillverkningen sker i den tyska fabriken med computor hammering och speglar de mellaneuropeiska kontrollerade ljusa sounden präglade av jämnhet. Även om klangen är ljus så finns en snygg träig attack på ridecymbalerna omgiven av en snygg dusch. Hi-hat cymbalerna har ett tight sound med ljus karaktär med tydlig attack och crashcymbalerna är i första omgången i medium vikt även dessa med ljus och ren karaktär.
Pure Alloy kommer att ha olika legeringar där ljudidéalet för modellen kommer att styra vilken legering man kommer att välja. Dessa första modeller har B12 legering.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Meinl HCS Crash/Ride Stabila mässingcymbaler som gör de första stegen i karriären till en angenäm resa för både öron och plånbok & är tillverkade i MS63-legering.HCS är bra nybörjarcymbaler som finns i lösa delar samt prisvärda cymbalpaket.
    Art nr. 730023743149
    688 SEK
  • Meinl Byzance Heavy Hammered Crash. MB20 serien har fått stryka på foten men några modeller har kommit in i Byzance serien under namnet Heavy Hammered.Fortfarande handlar det om handhamrade och cymbaler gjorda för kraftfullt spel.Dom har en tydlig topp och stabil botten som kommer till sin rätt i en volymstarka sammanhang. Features:• Handhamrad B20 Legering - 80% koppar, 20% tenn.• Brilliant Finish med handsvarv...
    fr 3 623 SEK