Hem » Cymbaler » Meinl » crash » Meinl Pure Alloy Custom - Crash

Meinl Pure Alloy Custom - Crash

Artikelbilder: Antal: Pris: Benämning:
2 361 SEK

16" Meinl Pure Alloy Custom - Medium Thin Crash - PAC16MTC
2 666 SEK

18" Meinl Pure Alloy Custom - Medium Thin Crash - PAC18MTC
3 299 SEK

20" Meinl Pure Alloy Custom - Medium Thin Crash - PAC20MTC

Produktbeskrivning

Pure Alloy Custom är en riktigt häftig serie cymbaler från Meinl.
Denna är precis som systerserien Pure Alloy tillverkad i den lite hemliga legeringen som Meinl bara nämner som "Pure Alloy" men Custom-modellerna har fått en undersida i brilliant finsh & en översida i Smoked Bronze-finish som ger en råare look.h.

Detta ger modellen en otroligt cool blanding av kropp & värme men ändå med en otrolig snabb respons & en smekande mjukhet. 

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Sjukt snabb, skitig & häftig effektcymbal som verkligen sticker ut men som inte tar överhand helt över ljudbilden.  • Handhamrad B20 Legering - 80% koppar, 20% tenn.• Handsvarvad över och undersida.• Tillverkade i Meinls turkiska fabrik, kvalitetskontrolleras och efterbehandlade i Meinls tyskland.• Varm ljudkaraktär, låg volym fyllig attack.
    fr 3 089 SEK
  • Pure Alloy Custom är en riktigt häftig serie cymbaler från Meinl.Denna är precis som systerserien Pure Alloy tillverkad i den lite hemliga legeringen som Meinl bara nämner som "Pure Alloy" men Custom-modellerna har fått en undersida i brilliant finsh & en översida i Smoked Bronze-finish som ger en råare look. Detta ger modellen en otroligt cool blanding av kropp & värme men ändå med en otrolig snabb respons & en ...
    Art nr. 730040763749
    2 599 SEK