Hem » Fränheter » Pearl P-3002D - Demon Drive Dubbelpedal - Direct Drive

Pearl P-3002D - Demon Drive Dubbelpedal - Direct Drive

Artikelnamn: Pearl P3002D - Demon Drive Dubbelpedal - Direct Drive
Artnr: P-3002D
7 444 SEK

Produktbeskrivning

Här har Pearl byggt en pedal för trummisar som vill spela lite snabbare än ljuset.
Direct Drive ger en exakt & blixtsnabb respons.

Du kan på ett enkelt sätt bygga om Demon Drive till en sk. Longboard-pedal om du vill, där fotplattan får en längre spelyta & gångjärner sitter under plattan längst ner. Detta ger en mycket speciell spelkänsla som vissa gillar & vissa inte.

Om man jämför Pearl Demon Drive med andra höghastighetspedaler så är denna lite mera "normal",
den svarar lite mera som en klassisk pedal så här har du en bättre kontroll då du känner plattan under foten hela tiden,
vissa pedaler i detta segment är så lättdrivna att dom är svårspelade då du inte får känslan om du har foten på plattan & hur
långt den är nertryckt...
Detta gör denna pedal till en favorit även hos andra trumslagare än fartdårar.
Den är perfekt till jazzare som spelar med häl nere då den är extremt lättdriven, den passar perfekt till ex. dansbandstrummisar som spelar
långa & många pass på en kväll. Kort & gott, den passar alla som vill ha en extremt lättspelad pedal med en extremt bra kvalité!

Vill du ha den lika lättdriven men mer den mera klassisk respons så rekommenderar vi att testa dubbelkedjeversionen av Demon Drive.

Schysst case ingår.
 

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Populära DW 5002 Accelerator här med en längre fotplatta!Perfekt för dej med stora fötter, för dej som lirar häl/tå eller för dej som bara gillar känslan i en lång fotplatta.
    Art nr. 8025192
    5 699 SEK
  • Ahead MACH 1 ger dig en proffessionell dubbelpedal designad för hög hållbarhet, snabbhet och precision, till ett mycket bra pris!
    Art nr. APDP
    4 399 SEK