Hem » Digitalt » moduler » Roland EC-10M - Effektbox inkl mikrofon till Cajón.

Roland EC-10M - Effektbox inkl mikrofon till Cajón.

Artikelnamn: Roland EC-10M - Effektbox inkl mikrofon till Cajón.
Artnr: EC-10M
2 799 SEK

Produktbeskrivning

UTÖKA DITT LJUD OCH FÅ MER UTTRYCKSMÖJLIGHETER MED DIN AKUSTISKA CAJON!

EC-10M ELCajon Mic Processor är ett helt unikt och innovativt verktyg designad för akustisk cajon. EC-10M är kompakt och batteridriven och fångar upp ljudet med den inkluderade kondensatormikrofonen (clip-on) som också används till att trigga ett antal olika inbyggda ljud som du kan ha tillsammans med det akustiska ljudet. Du kan sedan skicka båda ljuden till en förstärkare eller PA vilket ger total kontroll över ditt scenljud. Det är också möjligt att skapa percussion-fraser med en inbyggd looper och spela ytterligare ljud med integrerade A/B fotpedaler eller extra kick trigger-pedaler (köps separat). Var du än spelar transformerar EC-10M den akustiska spelupplevelsen till en värld med ny uttrycksfull kraft.

 

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Baskaggeklubba med ett huvud som är en liten tennisboll, typ.Denna är tänkt till digitalatrummor & cajón, men varför inte testa på ditt akustiska set för något coolt sound.... Passar alla trumpedaler på marknaden.
    Art nr. SC-GBBB
    161 SEK
  • Mjuk, platt & stor... Denna klubba passar perfekt om du vill ha ett soft sound i baskaggen eller på din Cajónpedal. Klubban har en platt, mjuk gummikärna som är klädd med en mjuk, fluffig filt för soft anslag. Hela klubban mäter ca 225mm.Passar allt vanliga trumpedaler på marknaden.
    Art nr. SC-FLTSOFTY
    351 SEK