Hem » Digitalt » multipads » Roland SPD One - Percussion

Roland SPD One - Percussion

Artikelnamn: Roland SPD One - Percussion
Artnr: SPD-1P
2 670 SEK

Produktbeskrivning


Roland SPD::ONE PERCUSSION är en ny typ av digital percussion pad, som ger alla musiker möjlighet att få autentiska percussionljud på sina spelningar. Den har 22 realistiska percussionljud, inklusive virvel- och bastrummor, hi-hats, cymbaler, maracas, tamburin och mer. Du kan även importera dina egna digitala ljud till någon av de 12 ljudbankerna. När du är beredd att spela kan SPD::ONE PERCUSSIONs robusta men ändå känsliga pad spelas med trumstockar, händer eller fötter och triggerkänsligheten ställs lätt in med intuitiva kontroller.

SPD::ONE PERCUSSION är portabel och drivs av batterier eller ström (AC) och kan användas på golvet, på skrivbordet eller monteras på alla trumset med den inkluderade adaptern. Den är lättanvänd även för musiker som inte är tekniskt lagda; med endast fyra rattar på kontrollpanelen kan man ändra ljud, volym, balans och mer. Oavsett om du är trummis, percussionist, gitarrist, DJ eller sångare är SPD::ONE PERCUSSION ett enkelt och flexibelt sätt att expandera din ljudpalett och gjuta mer liv i dina spelningar. 

* Lätt, kompakt digital percussion pad som kan spelas med trumstockar, händer eller fötter.
* 22 inbyggda ljud inklusive äkta trum- och percussionljud.
* Importera dina egna WAV-ljud via USB till en av de 12 ljudbankerna.
* Ljuden redigeras och kontrolleras enkelt med endast fyra rattar.
* Drivs av batterier (4 x AA) eller AC-adapter (ingår ej).
* Huvudutgång (mono) och hörlursutgång (stereo) för medhörning.
* USB-MIDI utgång gör att den kan användas som pad-controller för musikprogramvara.
* Kan användas på golvet, på bord eller monteras på ett stativ med den inkluderade adaptern som passar L-rod med en diameter upp till 12,7mm.

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Tillsammans med Keith McMillen har Pearl tagit fram denna 3 oktavs "Mallet Keyboard Controller" med 43st anslagkänsliga pads i gummi.EM-1 har ett hölje i aluminium för att klara att fraktas & stå pall för även dom längsta turnéerna. Mallet Station har USB 2.0-kontakt & drivs via denna.USB-kabel ingår. Längd 124,5cmBredd: 32cmHöjd: 4,1 cmVikt: 7,4kg Notera att detta är en controller & att den inte innehåller någ...
    Art nr. EM1
    14 558 SEK
  • Rolands superpopulära SPD-SX i en snygg röd färg, med 16GB minne & Ableton Live Lite-licens! 16 GB internminne stöder upp till 50 timmar av mono samplingar och eliminerar behovet att ta med sig ytterligare externt minne.Ableton Live Lite licens inkluderad för att sofistikerat skapa samplingar.Sparkling Red finish för en distinkt närvaro på scen.Nio lättspelade och anslagskänsliga pads av gummi LED-belysning för m...
    Art nr. SPD-SX SE
    8 799 SEK