Hem » Cymbaler » Roland TM-1 - Ljudmodul

Roland TM-1 - Ljudmodul

Artikelnamn: Roland TM-1 - Ljudmodul
Artnr: TM-1
1 847 SEK

Produktbeskrivning

HYBRIDTRUMMOR BÖRJAR HÄR!!

Det finns inte två likadana trummisar och alla har sin egen distinkta spelstil.
Att ha ett sound du gillar, för att inte tala om ett sound som passar speltillfället, är en viktig framgångsfaktor.
Men det kan ta både tid och pengar att hitta det som fungerar. Då skall du överväga TM-1 - en unik triggermodul som gör det enkelt att utöka tillgängliga ljud för ditt akustiska trumset. Dessa ljud kan vara precis vad du vill, inklusive bastrummor, virveltrummor, pukor, cymbaler och percussion från TM-1:s inbyggda ljudbibliotek till dina egna samplingar och loopar. Koppla bara en kompatibel Roland trigger pad till TM-1 och spela direkt de ljud du behöver eller montera en trigger ur RT-serien på ditt akustiska trumset och spela dina egna samplingar lagrade över de akustiska ljuden i perfekt synk utan någon som helst fördröjning.

Det är väldigt lätt att föra över dina egna ljud till TM-1 tack vare en gratis redigeringsapp för Mac/Windows och iOS/Android.
* Koppla bara TM-1 till din enhet, öppna appen, importera samplingarna från ditt bibliotek och redigera inställningarna efter behov.
För spelningar på scen kan du lätt styra TM-1 med de inbyggda fotomkopplarna och den kan drivas via batteri eller nätspänning.
Det är också möjligt att stänga av hybridljuden med ett fottryck för att spela helt akustiskt i versen för att sedan ta till lite extra hybridkraft i refrängen.
Alla arbetande trummisar kan ha fördel av ett hybridtrumset dessa dagar och TM-1 är det lättaste och mest prisvärda sättet att börja.

TM1 är otroligt liten (Bredd: 144mm, Djup: 95mm, Höjd: 40mm) & drivs med batteri eller strömadapter (köpes separat)  

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • ÄNTLIGEN!!!En liten, bra, smidig & prisöverkomlig trummodul med FLERA UTGÅNGAR!!!Perfekt till bandet som vill trigga setet men ha ex. virveltrumman, bastrumman & pukorna på olika kanaler i mixerbordet!! * Den är förinstallerad med 500 samplade ljud, inklusive ljud inspelade i studios i världsklass* 268 inbyggda V-Drums-ljud för uttrycksfullt trumspel* 80 trumset färdiga att spela på med högkvalitativa förprogramm...
    Art nr. TM-6 PRO
    8 490 SEK
  • Roland TD17. Uttrycksfulla och dynamiska ljud ärvda från Prismatic Sound modelleringsteknologin i TD-50Höghastighetsrespons med en större dynamik och ljudändringar i hög upplösningAutentiskt hi-hat-ljud med mjuk pedalövergång mellan öppen och stängd och olika ljud på spelyta och kantKänner av öppna och stängda kantslag för autentiskt spel på virveltrummaBluetooth audio för att trådlöst strömma audio från din smar...
    Art nr. TD-17
    6 731 SEK