Hem » Tillbehör » mikrofoner » Samson G Track Pro - USB-mikrofon med inbyggt ljudkort!

Samson G Track Pro - USB-mikrofon med inbyggt ljudkort!

Artikelnamn: Samson G Track Pro - USB-mikrofon med inbyggt ljudkort!
Artnr: 1518006
2 260 SEK

Produktbeskrivning

G-Track Pro är en professionell USB-mikrofon som är utrustad med instrumentingång och mixer för att möjliggöra inspelning av två oberoende ljudkanaler samtidigt. Med möjligheten att fånga upp ditt ljud i 24-bitars/96kHz ljud så kommer dina inspelningar att vara extremt detaljerade och högupplösta. Plug-and-play-anslutning och en unik design gör G-Track Pro till det rätta valet för musiker, podcasters eller streamers.

Mikrofonen
De dubbla, 1" (25mm) stora, kondensator-membranen fångar upp alla detaljer och nyanser av din röst eller ditt instrument. G-Track Pro erbjuder tre valbara typer av upptagning (njure, rundtagande och åttakopplad), vilket ger en flexibilitet för alla projekt. Frontpanelens gain-kontroll gör så att du alltid får den bästa signalnivån - oavsett var mikrofonen är placerad.

G-Track Pro kommer med en 1/4" teleingång för inspelning av t.ex. elbas, gitarr, keyboard och andra intrument. Sångare och låtskrivare kan på ett snabbt och enkelt sätt spela in sina sång- och instrumentmelodier samtidigt, medans podcasters kan ansluta en extra mixer för att på så sätt spela in ytterligare gäster och programledare. Mikrofonens 2-vägs monoswitch gör att du kan spela in mikrofon och instrument på samma spår för streamat innehåll eller på separata spår för redigering efter produktion.

Mixer
G-Track Pro innehåller en komplett mixer med oberoende volymkontroller för mikrofon och instrument för att på så sätt optimera mixningen. Den högkvalitativa stereoutgången och den kraftfulla hörlursförstärkaren återger ljudet helt utan fördröjning samtdigt som den erbjuder dig full kontroll över mixen i hörlurarna. Den har också en mute-knapp som stänger av ingångarna vid behov, vilket är idealiskt för podcasters och spelare.

Robust stativ
G-Track Pro´s kraftiga, robusta och gjutna mikrofonstativ står stadigt på alla plana ytor och håller mikrofonen stadigt på plats när du har valt den optimala inspelningspositionen.

Specifikationer
Allt-i-ett professionell USB-mikrofon med ljudkort
Perfekt för podcast-inspelning, spel/streaming och inspelning av musik
Dubbla 1 " (25mm) kondensatormembran
Tre olika typer av karaktärer: Njure, rundtagande och åttakopplad
Frekvensomfång 50Hz-20kHz
USB-utgång för anslutning till Mac- eller PC-enhet
1/8” hörlursutgång i stereo med nivåkontroll för monitor-fördröjning
Plug-and-play, ingen drivrutin krävs
Kompatibel med de flesta datorbaserade digitala ljudprogram
Integrerat skrivbordsunderlag
Kapsel: Dubbel elektret-kondensator
Membran Bredd/Tjocklek: 25mm/3 mikron
Frekvensrespons: 50Hz-20kHz
Känslighet: +6dB FS/PA (alla polära mönster)
SPL: 120dB SPL
Bitdjup: 16 eller 24-bitars
Samplingshastighet: Upp till 96 kHz
Digital utgång: USB
Hörlursuttag: 1/8" (3,5 mm)
Hörlursimpedans: 16Ω
Effekt hörlursuttag: 85mW @ 32Ω
Instrumentinmatning: 1/4"
Instrumentingångsimpedans: 1MΩ
Kontroller: Mute, Mick/Instrument/Hörlursvolym, Monitor Av/På, Mono/2 Spår
Produktmått: (116mm) x (268,5mm) diameter
Produktvikt: (1,6 kg)

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Dynamisk sångmikrofon med neodymium-element och on/off omkopplare. Idealisk för sång, presentationer och uppmickning av instrument. Mikrofonerna i Q-serien återger ett välbalanserat ljud för alla live och studioapplikationer.Ett stort dynamiskt omfång produceras genom användningen av neodymium element i mikrofonkapseln. * Supernjure* On/off-omkopplare* Mickklyka* XLR/XLR-kabel
    Art nr. 1518286
    447 SEK
  • Fantastiskt pack med mickar för att micka upp ett 5-delarsset + överhäng med dom bättre sE8-mickarna! Packet innehåller:1x V KICK till baskaggen,3x V BEAT för pukor samt V CLAMPS till dessa för montering på puksargen,1x V7x till virveltrumman inkl mickhållare för montering på stativ eller liknande (ingår ej.)2x sE8 till överhäng, med mickhållare för montering på stativ eller liknande (ingår ej.)Samt en otroligt r...
    Art nr. 1315790
    10 950 SEK