Hem » Tillbehör » dämpning » Tackle Rag Tone Damper - Red

Tackle Rag Tone Damper - Red

Artikelnamn: Tackle Rag Tone Damper - Red
Artnr: SRTD-R
147 SEK

Produktbeskrivning

Sjukt coolt, sjukt old school!

Här kan du få ett råfränt old school-sound på en grisblink!
Du fäster din Tackle Rag Tone på virveltrumman med dom två medföljande clipsen & vips så har du ett råfränt sound i din trumma.
Vill du inte använda den på vissa partier eller låtar är det bara att vika bort den för att enkelt & snabbt kunna dra tillbaka den när du så önskar.

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Komplett dämpset till ditt trumset! Sound Off är plattor som du enkelt lägger på trummorna för ett dämpat & nästintill tyst övande.Gör ditt trumset till övningset på nolltid! Vissa tider på dagen kan du öva utan dämpning andra stunder med dämpning. SoundOff förvandlar ditt trumset till övningsset på nolltid! SO-SETFSN innehåller: 1x 10" dämpplatta till hängpuka,1x 12" dämpplatta till hängpuka,1x 14" dämpplatta ...
    Art nr. 770980607350
    1 376 SEK
  • Remo External Sub Muff'l Bass Drum System Ett utanpåliggande, flytande dämpsystem till bastrumma.Passar alla typer av bastrummor & bastrumskin som inte redan har en utanpåliggande dämpning. Detta system dämpar bastrumman på ett helt nytt & fräscht sätt & gör inte att anslaget låter mufflat som det kan göra om man använder en dämpning som fästes direkt på skinnet. 
    fr 341 SEK