Hem » Tjänster » Trumchatta med Calle!!

Trumchatta med Calle!!

Artikelnamn: Trumchatta med Calle!!
Artnr: 054-181130
Ej prissatt

Produktbeskrivning

Trumchatta med Calle direkt här på Slagverkskompaniet.se!
Vardagar 08.00 - 17.00.

Helt fantastisk tjänst som vi erbjuder er helt gratis!
Med en trettiårig passion för trummor & faser som gått igenom allt från vintage till nytt & i stort sett alla trummärken på marknaden, billiga till svindyra så har vi här en otrolig kunskap & oblyga, ärliga & raka åsikter & svar... Lägg till det till närmare 1000 gigs, en handfull plattor & mängder med olika musikstilar & band i ryggen så finns en personlig erfarenhet av att använda trummor & slagverk i praktiken & i mängder av olika situationer.

Ta denna chans att bolla dina funderingar med Calle direkt här på vår hemsida eller fråga om lagerstatus på det du tänkt beställa..


Smidigt & enkelt!

När vi inte är på plats kan du med denna funktion enkelt skicka ett meddelande till oss som vi svarar på så fort vi kan!

 

Du finner chattfönstret längst ner till höger på siten!

 

OBS!
Prisförfrågningar, leveranstider på specialbeställningar osv vill vi helst ha på: info@slagverkskompaniet.se

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Ta med ditt trumset & vi byter skinn på det & stämmer det samt kollar igenom det.. Du lämnar setet & vi meddelar dej när det är klart att hämtas.Beställ denna artikel, välj "Hämtas" som fraktsätt eller kom förbi under våra öppettider.Vår butik ligger i Forshaga & det är dit du måste komma med trummorna.Notera att vi inte kan göra detta medans du väntar. OBS!!!!Skinn eller reservdelar ingår ej utan kostnad för de...
    Art nr. skinnbyte
    395 SEK
  • Ta med ditt trumset & vi stämmer det.Du lämnar setet & vi meddelar dej när det är klart att hämtas.Beställ denna artikel, välj "Hämtas" som fraktsätt eller kom förbi under våra öppettider.Vår butik ligger i Forshaga & det är dit du måste komma med trummorna.Notera att vi inte kan göra detta medans du väntar.
    Art nr. tuning
    199 SEK