Hem » Percussion » cajón » Valter Black Custom - Cajón

Valter Black Custom - Cajón

Artikelnamn: Valter Black Custom - Cajón
Artnr: VP-0155
2 986 SEK

Produktbeskrivning

En cajon med extra finkänslig front, perfekt för fingerspel! Här i ny svart finish!

- En perfekt cajon för den som vill ha ett vackert, känsligt instrument med stor möjlighet att justera de små detaljerna i ljudet.
- Möjlighet att isolera sejarljud till diskanten och hålla basen i princip helt ren från skrammel.
- Den nya versionen av Customboxen har samma finesser som Standarden men fronten är aningen tunnare vilket ger än mer känslighet och en aning djupare bas men utan att därför blir mer ömtålig. Custom cajonen tål samma hårda tag som de andra modellerna.

iiSNARE är en 4-strängars sejare som ger möjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hålla basljudet rent och torrt. Den reagerar på minsta fingerslag och justeras med hjälp av medföljande insexnyckel

ADJUSTABLE SOUND PORT
gör det möjligt att pitcha bastonen för att optimera ljudet för rummet du spelat i. Denna funktion är till stor hjälp i de flesta situationer.

CAJON DAMPER PAD hjälper dig att kontrollera sustainen (klangen) i bastonen. Den reducerar även störande mellanfrekventa övertoner och tightar till ljudet.

Mått: 47x30x29cm

Front: 2,9mm multi layer valnöt/björk plywood

Kropp: 9mm björkplywood

Baksida: 6,5mm björkplywood

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Supercool Cajón från LP med looken av en whiskeytunna.Kroppen är i stavlimmad furu medans fronten är i poppel.Modellen är utrustad med sejarmatta.
    Art nr. M1406WB
    2 891 SEK
  • Meinl Black Cajon Maple - MCAJ100BK-MA.Cajon 18" hög med två övre sejarmattor och frontplatta i Maple och svartlackerade sidor. Mycket prisvärd med bra sejarsvar och tajt sound.Specifikationer:• Höjd 18", Bredd 11,3/4" och 11,3/4" djup.• Frontplatta av Maple, svartlackerade sidor.
    Art nr. 730183154016
    1 091 SEK