Hem » Trumset » pdp » Concept Classic » Tama Speed Cobra - Dubbelpedal - HP910LWN

Tama Speed Cobra - Dubbelpedal - HP910LWN

Artikelnamn: Tama Speed Cobra - Dubbelpedal - HP910LWN
Artnr: 710814924110
Just nu:
4 697 SEK Ord. Pris (4 831 SEK)

Produktbeskrivning

Tama Speed Cobra Twin - HP910LWN.
Dubbelpedal med dubbelkedja, lång fotplatta och Cobra Coil. Levereras med case.
Uppdateringen av Tamas succépedal Speed Cobra gör den än mer på hugget. Nyckelorden för uppdateringen var stabilitet, snabbhet och sound, se specifikation. Speed Cobrans långa fotplatta med Cobra Coil och uppdaterat fjäderfäste, Swivel Spring Tight ger blixtsnabb action utan att begränsa den intuitiva spelkänslan och kontrollen vid långsammare och kraftfullare spel. Speed Cobran fortsätter på den invanda vägen att vara "bra på allt" med Extrem Velocity, Serious Power!!!


Specifikation Nyheter 2016:
• Accu-Strike Cobra Beater - Pedalklubba med gummihuvud med fokucerad och punchy sound´och attack..
• Swivel Spring Tight - Genialiskt rörligt undre fäderfäste ser till att fjädern jobbar optimalt i rät linje med övre fjäderfästet. För snabbare och följsammare rörelse.
• Hinge Guard Block - Två nya block ökar stabiliteten och skyddar fotplattans kullager.
• Superstabilizer Design - Ny bredare ram och stödplatta ökar stabilitet.
• Para-Clamp II Pro - Treledad infästning med skyddande gummi med stor justerbarhet greppar bastrummans sarg utan att skada sarg eller påverka stödplattans anläggning på golvet.
• Ny case med kraftigare låsning.


Sedan tidigare:
• Fast Foot Pedalplatta - En specialdesignad, längre fotplatta gör Speedcobra lättdriven och accelererar bastrumklubbans fart och kraft. Den längre fotplattan ger utrymme för "häl-tå" teknik och fotplattans yta har mindre friktion för att underlätta sk. "slide" spelteknik där foten glider fram på fotplattan för andra slaget vid dubbelslag.
• Recessed Setting/Lite Sprocket - Lätt kedjehjul för snabb action.
• Fastball Bearing - Kullager De speciella lättdrivna kullagren i Speedcobra är av samma typ som bland annat används i högprestanda miljöer som PC hårddiskar och ABS bromssystem.
• Super Spring - Super Spring fjädern är progressiv så att starten av anslaget är lättare medan vid fullt utslag förstärks rekylen från bastrumskinnet.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Tama's otroligt populära Speed Cobra här i vänster utförande för trummisen som för med en vänsterhänt uppsättning eller om man är exprimentsugen & vill ha en annorlunda uppsättning eller en baskagge långt ut på kanten på setet.
  Art nr. 710814924117
  4 697 SEK
  ( 4 831 SEK)
 • Vi har fått tag i ett extremt begränsat parti av denna storsäljare INKL HARDCASE!Samma hardcase som normalt ingår till Iron Cobra 900 ingår i detta parti helt utan extra kostnad!Passa på!Först till kvarn...   Tama Iron Cobra 200-serien erbjuder pedaler till avskalat pris men utan att tumma på kvaliteten. De viktigaste funktionerna som Power Glide kedjehjul, justerbar fjäderspänning och vinkel på bastrumklubban f...
  Art nr. HP-200PTW-CASE
  2 134 SEK