Hem » Cymbaler » Meinl » Meinl Pure Alloy - Ride

Meinl Pure Alloy - Ride

Artikelbilder: Antal: Pris: Benämning:
2 922 SEK

20" Meinl Pure Alloy Medium Ride - PA20MR
3 463 SEK

22" Meinl Pure Alloy Medium Ride - PA22MR

Produktbeskrivning

Meinl Pure Alloy Ride

Meinl introducerar en ny serie cymbaler under namnet Pure Alloy, dessa har en ljus, ren tidlös klang som blir ett bra komplement till Byzance seriens mer komplexa jordigare sound. Till en början presenteras ett grundsortiment av 7 modeller men med tiden kommer Pure Alloy att växa. Tillverkningen sker i den tyska fabriken med computor hammering och speglar de mellaneuropeiska kontrollerade ljusa sounden präglade av jämnhet. Även om klangen är ljus så finns en snygg träig attack på ridecymbalerna omgiven av en snygg dusch. Hi-hat cymbalerna har ett tight sound med ljus karaktär med tydlig attack och crashcymbalerna är i första omgången i medium vikt även dessa med ljus och ren karaktär.
Pure Alloy kommer att ha olika legeringar där ljudidéalet för modellen kommer att styra vilken legering man kommer att välja. Dessa första modeller har B12 legering.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Designad tillsammans med Chris Adler från Lamb Of God!
    Art nr. 730047543549
    6 469 SEK
  • MB20 serien har fått stryka på foten men några modeller har kommit in i Byzance serien under...Heavy Hammered... Fortfarande handlar det om handhamrade och cymbaler gjorda för kraftfullt spel. Dom har en tydlig topp och stabil botten som kommer till sin rätt i en volymstarka sammanhang.Features:• Handhamrad B20 Legering - 80% koppar, 20% tenn.• Brilliant Finish med handsvarvad över och undersida.• Tillverkade i Me...
    Art nr. 730047863549
    5 387 SEK