Hem » Fränheter » 14" Big Fat Snare Drum - Medford Square Topper

14" Big Fat Snare Drum - Medford Square Topper

Artikelnamn: 14" Big Fat Snare Drum - Medford Square Topper
Artnr: BFSDMS14
327 SEK

Produktbeskrivning

Big Fat Snare Drum 14″ Medford Square ger din trumma ett tyngre och fetare ljud genom att helt enkelt bara placera denna dämpare på trumskinnet.

Denna variant har en stor svart gummerad ring och en fyrkantig 7″ mylarfilm i mitten, som ger även den mest klara trumman en fyllig, varm ton som en vintagetrumma från 70-talet. Lätt att lägga på plats eller ta bort, tack vare det gummerade tumgreppet.

Mer information

Andra varor från samma varugrupp

  • Big Fat Octopus får vilken cymbal eller Hi-Hat att lyfta!Octopus har 8 uppsättningar av tamburinjinglar som ger din Hi-Hat eller cymbal en skön effekt. Tillverkad i ett superlätt plastmaterial, så att du kan höra tamburineffekt högt och klart. Du kan använda den på två sätt. Med jinglarna uppåt för mediumeffekt eller med jinglarna nedåt för maximal effekt!
    Art nr. BFSDOCTO
    247 SEK
  • Big Fat Bling Ring får vilken cymbal eller Hi-Hat att lyfta!Bling Ring har 6 uppsättningar av tamburinjinglar i vit koppar som ger din Hi-Hat eller cymbal en skön effekt. Tillverkad i ett superlätt plastmaterial, så att du kan höra tamburineffekt högt och klart.
    Art nr. BFSDBRWC
    237 SEK