Hem » Percussion » cajón » Valter Custom Box

Valter Custom Box

Artikelnamn: Valter Custom Box
Artnr: VP-0150
2 863 SEK

Produktbeskrivning

- En perfekt för den som vill ha ett vackert, känsligt instrument med stor möjlighet att justera de små detaljernaI ljudet.
- Möjlighet att isolera sejarljud till diskanten och hålla basen I princip helt ren från skrammel.
- Den nya versionen av Custom boxen har samma finesser som Standarden men fronten är aningen tunnare vilket ger än lite mer känslighet och en aningdjupare bas.

Mått: 47x30x29cm
Front: 3,1mm valnöt/björk
Kropp: 9mm björkplywood
Baksida: 6,5mm björkplywood

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Little Roomer är en ny cool grej från Dixon!Ett ultra-mobilt trumset som i kombination med Cajon och Cajonpedal ger dig den mest kompakta lösningen på marknaden.(Cajón, pedal & cymbaler ingår ej i setet utan köpes separat) Detta ingår:10″ x7" hängpuka,13″ x10" golvpuka,10″ x3,5" Jingle Snare,Stativ samt transportväska. Kolla in videon nedan för en bra presentation! 
  Art nr. PODLR313PK1
  3 873 SEK
  ( 5 499 SEK)
 • Riktigt coolt!!! Bataria Cajon Kit!Perfekt för dom små akustiska gigen!Detta pack består av en del du ex. lägger i ett vivelstativ & spelar med händerna eller visp som har en del med ett virveltrumsound & en del med två olika "puksound" i samt en bastrumma som du använder med en vanlig baskaggepedal.Cajónerna har kropp i fiberplattor och slagytor i meranti. Säljes utan stativ & pedal.
  Art nr. ECP-1000
  2 997 SEK
  ( 4 499 SEK)