Hem » Cymbaler » Zildjian » hi-hat » Zildjian Constantinople - Hi-hat

Zildjian Constantinople - Hi-hat

Artikelnamn: 14" Zildjian Constantinople - Hi-hat
Artnr: 1811070EM
7 153 SEK

Produktbeskrivning

Med K Constantinople-serien har Zildjian återskapat det klassiska varma och lite mörka K-soundet från när cymbalerna fortfarande tillverkades i Turkiet.
Under arbetet har man tagit hjälp av bland andra Elvin Jones (Miles Davis, John Coltrane), en av de trummisar som populariserade soundet på 50- och 60-talet.

K Constantinople-cymbalerna tillverkas under extremt noggrann kontroll, vilket gör att de framställs i mindre kvantiteter än andra serier.
K Constantinople är till för dem som inte nöjer sig med annat än det absolut bästa i cymbalväg.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • K Zildjian hamras med en helt unik metod som ger cymbalerna en torr, låg pitch och en skimrande ljudkaraktär.Beroende på hur de spelas kan de få antingen en intensiv eller en mer mogen klang.K-serien har länge varit populär i jazzkretsar men även bland funk- och rocktrummisar. Nytillskottet i K-familjen är en rad olika cymbaler kallade "Sweet"! Sweet Hatsen har ett tunnare överlock & ett rejält tungt underlock.D...
    fr 6 111 SEK
  • En favorit här på SVK! Du kan få ut otroligt många olika sound ur denna musikaliska & snygga hi-hat.Med olika typer av spel & stockar med olika sorters druvor kan den låta allt från tickande, chick & mörk perfekt jazz till skramlig & skränig för att passa in i dom flesta råkkenrållsamanhang... 
    Art nr. 1810823-2EM
    4 704 SEK