Hem » Hardware » baskaggepedaler » dubbelpedaler » Pearl P-3002C - Demon Drive Chain - Dubbelpedal

Pearl P-3002C - Demon Drive Chain - Dubbelpedal

Artikelnamn: Pearl P3002C - Demon Drive Chain - Dubbelpedal
Artnr: P-3002CSVK
6 278 SEK

Produktbeskrivning

När Pearl lanserade Demon Drive kom den enbart i Direct Drive-modellen med många efterfrågade samma pedal men med dubbelkedja istället så givetvis lyssnade Pearl på sina kunder & släppte denna version!
Denna har samma fantastiska kvalité som Pearl är kända för & är lite mera "normal" i spelkänslan än Direct Drive-modellen.
Den är ultralätt, svarar blixtsnabb med är lite mera lättkontrollerad & du får mera kraft i slagen än med en D-variant.

Du kan på ett enkelt sätt bygga om Demon Drive till en sk. Longboard-pedal om du vill, där fotplattan får en längre spelyta & gångjärner sitter under plattan längst ner. Detta ger en mycket speciell spelkänsla som vissa gillar & vissa inte.

Schysst case ingår.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

 • Ny värsting från Tama - Kommer in under sommaren 2019!Beställ nu för att inte missa ett exemplar (eller två) i första sändningen till Sverige! Ändras priset från det att ni lagt en förhandsorder tills det att vi kan leverera denna pedal gäller följande:Går priset UPP då betalar ni det lägre priset som pedalen kostade när ni la order.Går priset NER så betalar ni det nya, lägre priset.
  Art nr. HPDS1TW
  6 583 SEK
  ( 6 675 SEK)
 • Tama's otroligt populära Speed Cobra här i vänster utförande för trummisen som för med en vänsterhänt uppsättning eller om man är exprimentsugen & vill ha en annorlunda uppsättning eller en baskagge långt ut på kanten på setet.
  Art nr. 710814924117
  4 980 SEK