Hem » Hardware » baskaggepedaler » dubbelpedaler » Pearl P-3002C - Demon Drive Chain - Dubbelpedal

Pearl P-3002C - Demon Drive Chain - Dubbelpedal

Artikelnamn: Pearl P3002C - Demon Drive Chain - Dubbelpedal
Artnr: P-3002CSVK
6 110 SEK

Produktbeskrivning

När Pearl lanserade Demon Drive kom den enbart i Direct Drive-modellen med många efterfrågade samma pedal men med dubbelkedja istället så givetvis lyssnade Pearl på sina kunder & släppte denna version!
Denna har samma fantastiska kvalité som Pearl är kända för & är lite mera "normal" i spelkänslan än Direct Drive-modellen.
Den är ultralätt, svarar blixtsnabb med är lite mera lättkontrollerad & du får mera kraft i slagen än med en D-variant.

Du kan på ett enkelt sätt bygga om Demon Drive till en sk. Longboard-pedal om du vill, där fotplattan får en längre spelyta & gångjärner sitter under plattan längst ner. Detta ger en mycket speciell spelkänsla som vissa gillar & vissa inte.

Schysst case ingår.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Tama's otroligt populära Speed Cobra här i vänster utförande för trummisen som för med en vänsterhänt uppsättning eller om man är exprimentsugen & vill ha en annorlunda uppsättning eller en baskagge långt ut på kanten på setet.
    Art nr. 710814924117
    4 905 SEK
  • Iron Cobra 25th Anniversary Jet Black Edition utgåva i kaxig matt svart finish med utvalda detaljer i rött. Denna Limited modell har förutom special finish de dyrare HP900 Power-Strike Bd- klubbor.Likt standard HP600 har Ltd HP600 Duo Glide som erbjuder både Power Glide och Rolling Glide, det är bara att vända på kedjehjulets glidbana för att byta karaktär.I övrigt har den ärvt en del funktioner av urmodern Iron C...
    Art nr. 710810214011
    3 162 SEK