Hem » Cymbaler » Zildjian » hi-hat » Zildjian A Custom - Hi-hat

Zildjian A Custom - Hi-hat

Artikelbilder: Antal: Pris: Benämning:
3 947 SEK

13" Zildjian A Custom - Hi-hat
4 178 SEK

13" Zildjian A Custom - Mastersound Hi-hat
4 607 SEK

14" Zildjian A Custom - Hi-hat
4 704 SEK

14" Zildjian A Custom - Mastersound Hi-hat
4 040 SEK

14" Zildjian A Custom - ReZo Hi-hat
5 123 SEK

15" Zildjian A Custom - Mastersound Hi-hat

Produktbeskrivning

A'Custom-serien är baserad på de klassiska A-cymbalerna, men tillverkas med en ny hamringsmetod som gör cymbalerna tunnare.

Serien är utvecklad i samarbete med Vinnie Colaiuta (Sting, Frank Zappa, Chick Corea) och ljudet är skräddarsytt för moderna rock- och popsammanhang.
Soundet brukar beskrivas som "sweet" – inte för mörkt och inte för ljust – och bryter igenom fint i bandsammanhang utan att ta överhanden över resten av trumsetet.

Alla A Custom-cymbaler levereras i brilliant finish.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • K Zildjian hamras med en helt unik metod som ger cymbalerna en torr, låg pitch och en skimrande ljudkaraktär.Beroende på hur de spelas kan de få antingen en intensiv eller en mer mogen klang.K-serien har länge varit populär i jazzkretsar men även bland funk- och rocktrummisar. Nytillskottet i K-familjen är en rad olika cymbaler kallade "Sweet"! Sweet Hatsen har ett tunnare överlock & ett rejält tungt underlock.D...
    fr 6 111 SEK
  • En favorit här på SVK! Du kan få ut otroligt många olika sound ur denna musikaliska & snygga hi-hat.Med olika typer av spel & stockar med olika sorters druvor kan den låta allt från tickande, chick & mörk perfekt jazz till skramlig & skränig för att passa in i dom flesta råkkenrållsamanhang... 
    Art nr. 1810823-2EM
    4 704 SEK