Hem » Cymbaler » Zildjian » hi-hat » Zildjian A Custom - Hi-hat

Zildjian A Custom - Hi-hat

Artikelbilder: Antal: Pris: Benämning:
3 947 SEK

13" Zildjian A Custom - Hi-hat
3 929 SEK

13" Zildjian A Custom - Mastersound Hi-hat
4 333 SEK

14" Zildjian A Custom - Hi-hat
4 424 SEK

14" Zildjian A Custom - Mastersound Hi-hat
4 040 SEK

14" Zildjian A Custom - ReZo Hi-hat
4 818 SEK

15" Zildjian A Custom - Mastersound Hi-hat

Produktbeskrivning

A'Custom-serien är baserad på de klassiska A-cymbalerna, men tillverkas med en ny hamringsmetod som gör cymbalerna tunnare.

Serien är utvecklad i samarbete med Vinnie Colaiuta (Sting, Frank Zappa, Chick Corea) och ljudet är skräddarsytt för moderna rock- och popsammanhang.
Soundet brukar beskrivas som "sweet" – inte för mörkt och inte för ljust – och bryter igenom fint i bandsammanhang utan att ta överhanden över resten av trumsetet.

Alla A Custom-cymbaler levereras i brilliant finish.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • K Zildjian hamras med en helt unik metod som ger cymbalerna en torr, låg pitch och en skimrande ljudkaraktär.Beroende på hur de spelas kan de få antingen en intensiv eller en mer mogen klang.K-serien har länge varit populär i jazzkretsar men även bland funk- och rocktrummisar. Nytillskottet i K-familjen är en rad olika cymbaler kallade "Sweet"! Sweet Hatsen har ett tunnare överlock & ett rejält tungt underlock.D...
    fr 5 804 SEK
  • Coolt överlock från Zildjian som du kombinerar med underlocket från din egen hi-hat för en råtrashig & svincool hi-hat! Underlock ingår ej. OBS!ENDAST ETT ÖVERLOCK TILL EN HI-HAT.Ej en komplett hi-hat!
    Art nr. 1811411EM
    2 910 SEK