Hem » Cymbaler » Gen-16 » Zildjian Gen-16 Direct Source-cymbalmick

Zildjian Gen-16 Direct Source-cymbalmick

Artikelnamn: Zildjian Gen-16 Direct Source-cymbalmikrofon - G16-AE-002DS
Artnr: 1853002DSEM
1 379 SEK

Produktbeskrivning

Direct Source (DS) Pickup är en professionell cymbalmikrofon med inbyggd förförstärkare avsedd att användas med antingen Gen16 cymbaler eller traditionella Zildjian cymbaler.

DS pickup är ett tvådelat system bestående av sensorn (fästes på cymbalen , koskälla , etc ) och förförstärkar/LED-ljus modulen (monteras på cymbal stativ / Hi-hat stativ / Hardware ).
DS pickup kan användas med hörlurar/öronproppar, eller vanliga monitorer/högtalare.
Liksom den ursprungliga Gen16 ( MIC ) pickupen , är DS pickupen INTE en triggermikrofon.
DS pickupen fångar upp alla subtiliteter och nyanser som framställs från en cymbal via slagdon, såsom stockar , klubbor, vispar , rods och även en stråke! DS pickupen är bra för solo spel och repetitioner , men är i första hand designad för användning på scen i livesammanhang.

Liksom den ursprungliga Gen16 mikrofonen , så används DS pickup med Gen16 DCP-modulen för att ge individuell styrning av ljud, effekter, och kan forma varje cymbals ursprungliga karaktär. DS-pickup ger också ett bättre Gen16 cymbalsound genom att låta DCP-modulens DSP vara totalt engagerad. Varje DS Pickup levereras med en monteringssats för användning på de flesta tillverkares cymbal- och hi-hat stativ.

Tillsammans med DCP modlens ”Tone Shaping” , har du många musikaliska och tonala möjligheter till hands.

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • G16BS2DSGen16 Buffed Bronze cymbal pack 14" Hi-hat 18" Crash/Ride20" Ride Kontrollenhet 3 st "Direct Source" pickups Kablar och monteringsset.   Utvecklarna på Zildjian Sound Lab har till denna nya generation av Gen-16 använt all sin kunskap från de ursprungliga modellerna.Med företagets rika designhistoria i ryggen har man sedan gjort små men viktiga förändringar av klockornas profiler och de större storlekarn...
    Art nr. 1854001EM
    13 771 SEK
  • Utvecklarna på Zildjian Sound Lab har till denna nya generation av Gen-16 använt all sin kunskap från de ursprungliga modellerna.Med företagets rika designhistoria i ryggen har man sedan gjort små men viktiga förändringar av klockornas profiler och de större storlekarna har också svarvats ytterligare en del för att lyfta fram övertonsregistrets lägre områden. Den nya putsade bronslooken ger ett väldigt tilltaland...
    Art nr. 1854205EM
    2 576 SEK