Hem » Cymbaler » Zildjian » hi-hat » Zildjian Kerope Hats

Zildjian Kerope Hats

Artikelbilder: Antal: Pris: Benämning:
5 713 SEK

6 325 SEK

Produktbeskrivning

Zildjian Kerope (uttalas: Ke rop) är det senaste tillskottet i K-familjen.

Dessa handgjorda cymbaler ser ut som de låter - rika, mörka och komplexa.

Påminner starkt om cymbaler från 50-talet och 60-talet men ändå distinkt, modernt och relevant för dagens musik. De har fått dess namn från Kerope Zildjian, som ledde företaget över en av de mest sägenomspunna perioderna i Zildjian historia. Från 1865 fram till sin död 1909 i Konstantinopel, utvecklade Kerope det klassiska K. Zildjian soundet som är så eftertraktat av världens bästa trummisar. Till minne av Kerope’s bidrag till utvecklingen och  hans djupa engagemang för hantverk introducerar Zildjian en serie cymbaler som

omfattar 14 "och 15", hi-hats, samt 18 ", 19", 20 "och 22" modeller. Märk väl att Kerope inte har definierats som ”crash” eller ”ride”, ”thin” eller ”medium”, etc, utan Kerope har faktiskt alla dessa egenskaper. Istället är varje cymbal märkt i dess exakta vikt på undersidan av cymbalen. Definitionen bestämmer ni själva….

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • En Hi-hat, men med två olika sound. I och med att de två locken har ungefär lika vikt, men olika svarvning/hammring, så ger den dig möjlighet att själv välja vilket som ska vara över eller underlock.  
    Art nr. 1811321EM
    5 371 SEK