Hem » Tjänster » Trumchatta med Calle!!

Trumchatta med Calle!!

Artikelnamn: Trumchatta med Calle!!
Artnr: 054-181130
Ej prissatt

Produktbeskrivning

Trumchatta med Calle direkt här på Slagverkskompaniet.se!
Vardagar 08.00 - 17.00.

Helt fantastisk tjänst som vi erbjuder er helt gratis!
Med en trettiårig passion för trummor & faser som gått igenom allt från vintage till nytt & i stort sett alla trummärken på marknaden, billiga till svindyra så har vi här en otrolig kunskap & oblyga, ärliga & raka åsikter & svar... Lägg till det till närmare 1000 gigs, en handfull plattor & mängder med olika musikstilar & band i ryggen så finns en personlig erfarenhet av att använda trummor & slagverk i praktiken & i mängder av olika situationer.

Ta denna chans att bolla dina funderingar med Calle direkt här på vår hemsida eller fråga om lagerstatus på det du tänkt beställa..


Smidigt & enkelt!

När vi inte är på plats kan du med denna funktion enkelt skicka ett meddelande till oss som vi svarar på så fort vi kan!

 

Du finner chattfönstret längst ner till höger på siten!

 

OBS!
Prisförfrågningar, leveranstider på specialbeställningar osv vill vi helst ha på: info@slagverkskompaniet.se

Mer information

Dokument (0)

Andra varor från samma varugrupp

  • Ta med ditt trumset & vi byter skinn på det & stämmer det samt kollar igenom det.. Du måste boka tid för detta minst 2dagar innan du planerat att komma.Bytet & stämningen tar ca en timme.Beställ denna artikel, välj "Hämtas" som fraktset så kontaktar vi dej för tidsbokning. Vår butik ligger i Forshaga & det är dit du måste komma med trummorna. OBS!!!!Skinn eller reservdelar ingår ej utan kostnad för dessa tillko...
    Art nr. skinnbyte
    395 SEK
  • Ta med ditt trumset & Micke stämmer det.Du måste boka tid för detta minst 2dagar innan du planerat att komma.Beställ denna artikel, välj "Hämtas" som fraktset så kontaktar vi dej för tidsbokning. Vår butik ligger i Forshaga & det är dit du måste komma med trummorna.
    Art nr. tuning
    199 SEK